Hozzávalók:-1 marék dió
-1 db alma
-1 fürt szőlő
-10 szem koktél paradicsom(kihagyható)
-fél fej jégsaláta
-1 kis csomag ruccola
-fél kecskesajt
-1 db körte
-méz
-olívaolaj
-só,bors
-fél citrom leve
-20-25dkg csirkemell
Elkészítés:1.Lépés:Mindent alaposan moss meg(a ruccolával bánj óvatosan)
2.Lépés:A gyümölcsöket és a salátát tetszés szerint aprítsd (Én nem szeretem ha szabályosra van vágva minden) Helyezzük egy tálba a hozzávalókat, óvatosan keverjük össze a kezünk segítségével.
3.Lépés: Készíts egy kis tálkába olívaolajos-citromos öntetet
Az öntethez:-só,bors
-fél citrom leve
-5-6 e.k. olíva olaj
-1 e.k. fehérborecet
A csirke elkészítése: csíkozz fel kb 20-25 dkg csirkemellet, enyhén sózd. Egy serpenyőben pirítsd meg az apróra vágott diót, ha megpirult öntsd ki a deszkára vagy a pultra, hogy le tudd pirítani a csirkemellet, ha szép aranysárga, mehet hozzá a méz, de vigyázz el ne égesd, csak karamellizáld, szórd rá a diót, rázd össze és kész is.
Tálalás: Halmozd a salátát a tányér közepére, a tetejére önts annyi csirkét amennyit szeretnél szórd meg egy kevés kecskesajttal, és annyi öntetet amennyi jól esik.
Jó Étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése